Michael Jackson

Despre Michael Jackson s-au vorbit enorm de multe, s-au facut fff multe filme si documentare, s-au scris carti si multe, multe publicatii. Un lucru este cert…ramane unul dintre cei mai buni cantareti ai lumii, un star al muzicii pop, ” The King”. A fost printre preferatii mei, mi-a placut enorm timbrul vocal, glasul dulce si muzica cu care ne incanta auzul.

Viata personala a lui Michael Jackson a generat numeroase controverse de-a lungul timpului. Infatisarea lui Michael a suferit modificari inca din anii ’70, devenind tot mai alb datorita bolii de care suferea ,vitiligo. Desi a fost acuzat de pedofilie in 1993, ancheta penala a fost inchisa din cauza lipsei de dovezi. A fost casatorit de doua ori, avand trei copii, provocand mai multe controverse in legatura cu cresterea lor. In 2005, Michael Jackson a fost judecat si gasit nevinovat de inca o acuzatie de abuz sexual.

Declaratia fostei sale sotii, dupa moartea lui, mi-a aratat cate de mult a insemnat el pentru atat de multi oameni:

  • Lisa Marie Presley: „Sunt foarte trista si confuza din cauza tuturor acestor emotii care ma coplesesc. Sunt ingrijorata pentru copiii sai, despre care stiu ca insemnau totul pentru el si pentru familia lui. E o pierdere atat de mare si cu implicatii atat de profunde, incat nu am cuvinte sa o descriu”
  • Madonna: „Nu ma pot opri din plans din cauza acestei vesti triste. Intotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari artisti ai ei, dar muzica lui va trai pentru totdeauna. Inima mea este alaturi de cei trei copii ai lui si de ceilalti membri ai familiei sale. Dumnezeu sa ii ajute!”

One thought on “Michael Jackson

Leave a comment