Pentru o baie perfecta, avem nevoie de cele mai bune obiecte sanitare!

Va spuneam ca la Depozit-online.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru amenajarea unei locuinte de vis. O data gasit mobilierul pentru baie, am inceput cautarile pentru obiecte sanitare, astfel incat sa gasim produse bune la preturi foarte bune.  Am gasit aici baterii de cada, cat si de dus, chiuveta, lavoare si chiuvete, WC-uri, oglinzi, dar si alte accesorii sanitare – cantare electronice, ventilatoare pentru baie, usi de viitare, suporturi pentru ziare sau etajere de sticla, suporturi pentru pahare, prosop sau sapun, dozatoare de sapun lichid, cuiere de baie, suporturi pentru hartie  igienica, perii WC sau dispersoare sanitare..

Am luat un cuier din crom foarte interesant, la un super pret, cu o reducere de 5%, dar si cel mai frumos capac pentru WC.

Untitled.png

Lavoarul de forma rotunjita se dovedeste foarte versatil, putand fi montat atat cu semipicior cat si pe blat. Impreuna cu mobilierul delicat cu finisaj glossy, care urmareste aceleasi linii fine de design, formeaza un ansamblu deosebit prin eleganta si simplitate. De la marginile largi ale lavoarului pana la sertarele de dimensiuni generoase, ansamblul ofera spatii ample de depozitare a diverselor obiecte de toaleta.

Oricat de mica, pentru a fi confortabila, o baie trebuie sa fie dotata cu toate obiectele sanitare necesare (cada sau cabina de dus, lavoar sau chiuveta, vas de wc si, eventual, bideu), sa fie usor de intretinut si curatat, sa fie luminoasa si sa aiba cateva spatii de depozitare pentru produsele si obiectele de igiena personala.

Va dau un sfat pentru baile mici: alegeti finisaje cu suprafete lucioase care au capacitatea de a reflecta lumina, marind vizual incaperea: panouri din sticla colorata, mozaic din sticla, gresie si faianta glazurata etc. Oricat de mult v-ar face cu ochiul, va recomand sa evitati gresia si faianta in culori inchise, incarcate cu imprimeuri, daca nu vreti sa micsorati si mai mult baia deja mica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s