Scoala step by step?

Fetita mea cea mare urmeaza la anul sa inceapa scoala…si suntem intr-o mare dilema eu si sotia – scoala normala sau scoala step by step? Am auzit pareri si pareri…ca este bine la step by step, isi fac temele prin joaca, au un invatator care ii supravegheaza si ii invata, dar si pareri mai putin bune: cum ca nu s-ar ocupa de ei.

Nu stim cum ar fi mai bine pentru ea. Somnul de dupa-amiaza ar disparea. Acum, la camin este obisnuita sa doarma la pranz cel putin o ora, iar somnul acesta este foarte bun pentru copiii. Ii ajuta sa-si odihneasca mintea dupa scoala, sa fie mai atenti la lectii.

Ne-am gandit, eu si sotia, sa o inscriem la Liceul de Arta, pe partea cu muzica….o alta dilema…nu stim exact daca este cea mai buna alegere. Stiu ca, daca nu se adapteaza si nu este OK ca scoala pentru ea, o putem muta, dar asta ar insemna alti colegi, alta doamna invatatoare, o noua schimbare pentru ea. Si asa va fi destul de dificil, va trebui sa se adapteze la programul de scoala, cu alti colegi, daca dupa un an, ar trebui sa treaca din nou printr-o schimbare, ma gandesc sa nu ii fie greu.

Pana la urma, sunt convins ca vom lua cea mai buna alegere pentru ea!

One thought on “Scoala step by step?

Leave a comment